Uitvaartverzekering

Uitvaartverzekeringen vergelijken

Op zoek naar een passende (nieuwe) uitvaartverzekering? Dan ben je bij Jezelfverzekeren aan het juiste adres. Vergelijk nu makkelijk en snel verschillende uitvaartverzekeringen van verschillende verzekeraars en sluit vandaag nog jouw uitvaartverzekering af.

Uitvaartverzekeringen vergelijken 2019

Enkele dingen waar je op moet letten

Wat is een uitvaartverzekering?

Een uitvaartverzekering is een verzekering die de kosten dekt van een begrafenis of crematie. Het afsluiten van een uitvaartverzekering is NIET verplicht. Handig is het echter wel. Je wilt je familie immers niet opzadelen met de mogelijke kosten van jouw begrafenis / crematie.

Dus een uitvaartverzekering is NIET verplicht.

Dat klopt helemaal. Het is wettelijk gezien NIET verplicht. Maar zoals eerder vermeld kan het wel handig zijn. Zeker wanneer je niet over de juiste middelen beschikt om een uitvaart zelf te bekostigen. Een uitvaartverzekering sluit je al af vanaf enkele euro’s per maand. De premie is echter wel volledig afhankelijk van jouw wensen en behoeften. Dus laat je altijd goed informeren.

Waarom een uitvaartverzekering goed voor je is?

Vergeet niet dat een simpele uitvaart al snel duizenden euro’s kan kosten. Heb je deze middelen niet? Dan biedt een uitvaartverzekering uitkomst. Een uitvaartverzekering heb je al vanaf enkele euro’s per maand. De premie is echter wel volledig afhankelijk van jouw wensen en behoeften. Dus laat je altijd goed informeren. Sluit je geen uitvaartverzekering af en kom je (onverwachts) te overlijden dan wil je toch niet dat jouw nabestaanden achterblijven met deze (onvoorziene) kosten?

Welke verzekeraar moet ik kiezen voor mijn uitvaartverzekering?

Daar kunnen wij je helaas geen advies in geven. Dit is voor iedereen een persoonlijke keuze en hangt van veel factoren af. Wel kunnen wij het jou makkelijker maken. Onze uitvaartkostentool laat je snel en eenvoudig zien welke verzekeraars er zijn, wat de verschillen zijn, de voor en nadelen en natuurlijk ook de premies die je iedere maand betaalt voor je uitvaartverzekering.